Koncerter, foredrag og smagninger

Events

Kommende events

Anders Blichfeldt - Vejen Videre

Torsdag den 12. september 2019, kl. 20.00

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.

Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Læs mere om koncerten her

Tidligere events

"JOHN" - Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien

Torsdag den 28. marts 2019, kl. 20.00

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg drager på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.

Læs mere om koncerten her

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” – Foredrag med Anders Agger

Torsdag den 14. februar 2019, kl. 19.30

DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber og forskelle. Og allerhelst efter levet liv. For så at veksle det til tv i bedste sendetid.

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande. En krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv. Eller en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre.

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” er et lavpraktisk medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2.

Læs mere om koncerten her

Koncert med Sebastian med band

Mandag den 19. november 2018, kl. 20.00

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturne. Det har været et kæmpe ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian og nu bliver det endelig muligt.

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere – og hans livebands gennem årene har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange. Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

Læs mere om koncerten her

Koncert med Lis Sørensen med band

Mandag den 19. november 2018, kl. 20.00

Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder! Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket. Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Koncert med Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From

Fredag den 12. oktober 2018, kl. 20.00

En af de få koncerter nord for fjorden med Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From, der er rundt i landet med deres Akustiske Turné 2018. Højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustisk versioner af Madsens sange, der trioens varemærke – og numre fra seneste album ”Godt Nyt”, der har fået de flotteste anmeldelser med overskrifter som ”Madsens mesterværk”.