Dos Maderas Caribbean Double Aged Rum 5+5 år, 40% – 70cl

375,00 DKK


Denne 5+3 er mere tør i stilen, med noter af vanille, let sherry impact og især rom noterne fra Guyana smager igennem. For at fuldende denne rom bliver den til sidst lagret 2 år på den tungere mere fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry, også certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bac.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Kategori: .
Beskrivelse

”Storebror”
Samme lagring som ovennævnte 5+5 år, men yderligere for at fuldende denne rom bliver den til sidst lagret 2 år på den tungere mere fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry, også certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Det sidste stadie, hvor denne fantastiske rom lagrer i Pedro Ximénez fade giver den flotte racfarve. Den er blød og delikat i  smagen med noter af rosin, figen og vanilje. Nydes ren i tulipan glas.