Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial, 40% – 70cl

400,00 DKK


Den 8 årige Peruano fra Rum Nation serien har allerede klaret sig fremragende – og bliver på rom smagninger kåret til bedste køb til prisen. Så vejen er banet for storebror – Ron Millonario Reserva Especial Peru Solera 15.


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bac.dk/public_html/wp-content/themes/betheme/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Kategori: .
Beskrivelse

Den 8 årige Peruano fra Rum Nation serien har allerede klaret sig fremragende – og bliver på rom smagninger kåret til bedste køb til prisen. Så vejen er banet for storebror – Ron Millonario Reserva Especial Peru Solera 15.

Det er svært at skjule begejstringen:
Næse: Brun farin, brændte mandler, vanilje, fad, rosin og mørk chokolade.
Smag: Formfuldendt rom – sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.
Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.
Vi har fået bag etiketten oversat, og den lyder som følger:

Dens smag og aroma er frugten af vor jords guddommelige godhed, den jord som engang blev beboet og forarbejdet af vores forfædre; Inkaerne.
Den er frugten af solens lune stråler, som med hvert et kærtegn, på forunderlig vis, får sukkerrøret til at gro og giver det den styrke, kraft og smag, der kun kan nydes i vores rom.
Den er frugten af det engagement som de hænder, der forarbejder den, giver, fra sukkerrøret sås til den dedikerede forarbejdning i eksperternes hænder; en proces der hele vejen sikrer en høj kvalitet.
Millonario Solera 15 Reserva rom er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom.
Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial, 40% – 70cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *