Dos Maderas Caribbean Double Aged Rum 5+5 år, 40% – 70cl
24. august 2015
Show all

Dos Maderas Caribbean Ron Añejo 5+3 år, 37,5% – 70cl

300,00 DKK

 

Denne 5+3 er mere tør i stilen, med noter af vanille, let sherry impact og især rom noterne fra Guyana smager igennem. Den er ideel til at nyde ren – gerne i et tulipan glas.

Kategori:
Beskrivelse

Destilleri: Dos Maderas

 

Alkohol: 37,5%

Vol: 0,7 L.

Alder: 5+3 år

 

”Lillebror”

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry – og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. I 1960’erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medina virksomhedens aktiviteter. Huset har vundet stor anerkendelse for deres sherry, brandy og rom.

Master blenderen udvælger nøje de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den ønskede blanding er fundet, lagrer man rommen 5 år i Caribien.

Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso som er certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Denne unikke sammensmeltning af kulturer giver Dos Maderas Px en harmonisk afrundet smag. Den er blød og afrundet, noget lettere i smagen end dens storebroder.

Denne 5+3 er mere tør i stilen, med noter af vanille, let sherry impact og især rom noterne fra Guyana smager igennem.

Den er ideel til at nyde ren – gerne i et tulipan glas.