Ferreira, 10 Years Old Tawny
26. august 2015
Ron Millonario XO Solera Reserva, 40% – 70cl.
26. august 2015
Show all

Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial, 40% – 70cl

400,00 DKK

Den 8 årige Peruano fra Rum Nation serien har allerede klaret sig fremragende – og bliver på rom smagninger kåret til bedste køb til prisen. Så vejen er banet for storebror – Ron Millonario Reserva Especial Peru Solera 15.

Kategori:
Beskrivelse

Destilleri: Ron Millonario

Land: Peru

 

Alkohol: 40%

Vol: 0,7 L.

Alder: 15 år

 

Næse: Brun farin, brændte mandler, vanilje, fad, rosin og mørk chokolade.

Smag: Formfuldendt rom – sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.

Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.

 

Denne peruvianske Millonario Solera 15 Reserva er lavet på en kombination af honning og melasse fra sukker, hvilket skaber en harmonisk rom, der falder i de flestes smag. I næsen er mange af de klassiske rom-aromaer, mens smagen er til den sødlige side med krydrede nuancer og en behagelig lang eftersmag.

I 2009 vandt denne rom prisen som bedste rom i kategorien “Aged Rum +15” ved Rum Festival, men derudover vandt den faktisk også prisen som “Best of show 2009”. Kvaliteten er stadig skyhøj og derfor anbefaler vi gerne denne rom – uanset om det er som gave eller til dig selv.

 

Vi har fået bag etiketten oversat, og den lyder som følger:

Dens smag og aroma er frugten af vor jords guddommelige godhed, den jord som engang blev beboet og forarbejdet af vores forfædre; Inkaerne.
Den er frugten af solens lune stråler, som med hvert et kærtegn, på forunderlig vis, får sukkerrøret til at gro og giver det den styrke, kraft og smag, der kun kan nydes i vores rom.
Den er frugten af det engagement som de hænder, der forarbejder den, giver, fra sukkerrøret sås til den dedikerede forarbejdning i eksperternes hænder; en proces der hele vejen sikrer en høj kvalitet.
Millonario Solera 15 Reserva rom er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom.
Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial, 40% – 70cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *