Vi leverer smagfulde frilandsgrise af høj kvalitet hele året
Mine frilandsgrise har en hel skov at boltre sig i, hvor de har fri adgang til foder og vand. Jeg supplerer foderet med helsæd, ligesom der bliver lavet mudderhuller til dem. Der er strøet med frisk halm i hytterne, men når vejret er godt, sover grisene ofte ude.
Grisene transporteres de 500 meter til Taars Slagtehus, hvor de slagtes efter tilsyn af dyrlægen. Efter slagtningen hænger grisene nogle dage, inden de er klar til at blive parteret. Det er min oplevelse, at kødet har godt af dette.
I bestemmer selv, hvordan grisene skal parteres. I fortæller det bare til slagteren, samtidig med I pakker det ned. Har I ikke mulighed for at møde op i slagtehuset, hjælper jeg gerne med dette.
Bliver en halv- eller hel gris for meget – så kan I vælge en kødpakke. Grisene bliver slagtet, parteret og pakket af Tårs Slagtehus.
Kødpakker
Kødpakke 1
10 kg i alt-
Flæskefars - 3,5 kg
-
Mørbrad - 1 stk. (0,5 kg)
-
Kamsteg - 2 kg
-
Schnitzler - 1 kg
-
Småkød - 1,5 kg
-
Ribbensteg - 2 kg
Kødpakke 2
15 kg i alt-
Flæskefars - 5 kg
-
Mørbrad - 1 stk. (0,5 kg)
-
Kamsteg - 4 kg
-
Schnitzler - 1,5 kg
-
Småkød - 1,5 kg
-
Ribbensteg - 4 kg
Kødpakke 3
20 kg i alt-
Flæskefars - 6,5 kg
-
Mørbrad - 1 stk. (0,5 kg)
-
Kamsteg - 6 kg
-
Schnitzler - 1,5 kg
-
Småkød - 3 kg
-
Ribbensteg - 4 kg